Inzicht in eigen kwaliteiten en drijfveren

Ik ben op vele manieren professioneel actief geweest. Mijn hoofdstudies waren Nederlands Recht (Mr.) en dieptepsychologie (MSc Psychosociale Wetenschappen).

Een overzicht van mijn opleidingen, ervaringen en uitdagingen rondom veranderprocessen vanuit juridisch, coaching en psychologisch perspectief zou  zeker iets van mijn achtergrond laten zien. Maar daarmee is het relevante beeld wie ik ben en wat ik voor jou kan betekenen niet compleet.

 

Centraal staat namelijk de eigen energie en het eigen proces van mijn cliënt en ik moet bij daarbij aansluiten.

Ik nodig je daarom graag uit voor een persoonlijk gesprek!

Lodewijk Reijers

Achtergrond

Mijn diverse professionele activiteiten kennen één gemene deler en dat is de integratie van hoofd en hart, het bewuste en het onbewuste en de integratie van de  werkelijkheid/feiten en bezieling.

Om persoonlijk beter in jouw leven te kunnen staan of voor een natuurlijker functioneren van jouw organisatie kun jij samen met anderen binnen jezelf of jouw eigen organisatie antwoorden en oplossingen vinden.

Als jouw partner in dit proces ga ik vanuit enthousiasme en professionele oprechte betrokkenheid samen met jou, jouw mogelijkheden voor verandering en verbetering zoeken en het veranderingsproces starten.

Ik integreer de vakgebieden coaching, organisatieontwikkeling, procesbegeleiding en psychotherapie in mijn dagelijkse werk.

De op mijn levenspad gevolgde gerichte opleidingen en in de loop der jaren opgedane ervaringen vormen daarbij een solide basis.

Bureau de Reiger

Bureau de Reiger is een netwerk organisatie.

Voorop staat een professionele houding waarbij  transparantie, zorgvuldigheid, ervaring en deskundigheid de kernwaarden vormen.

Lodewijk Reijers

​Analytisch Therapeut,

Persoonlijk Coach, Business Coach

JI Dieptepsycholoog ® (MSc),

BCZ ® registertherapeut

© 2017 Bureau de Reiger

Inzicht in eigen kwaliteiten en drijfveren