top of page

Inzicht in eigen kwaliteiten en drijfveren

Ik ben op vele manieren professioneel actief geweest. Mijn hoofdstudies waren Nederlands Recht (Mr) en dieptepsychologie (MSc Psychosociale Wetenschappen).

Een overzicht van mijn opleidingen, ervaringen en uitdagingen rondom veranderprocessen vanuit juridisch, coaching en psychologisch perspectief laat wellicht iets meer van mijn achtergrond zien. Maar daarmee is het relevante beeld wie ik ben en wat ik voor jou kan betekenen niet compleet.

 

Centraal staat namelijk de persoonlijke energie en het eigen proces van mijn cliënt.

Achtergrond

Mijn diverse professionele activiteiten kennen één gemene deler en dat is de integratie van hoofd en hart, het bewuste en het onbewuste en de integratie van de  werkelijkheid/feiten en bezieling.

Als jouw partner in dit proces ga ik vanuit enthousiasme en professionele oprechte betrokkenheid samen met jou, jouw mogelijkheden voor verandering en verbetering zoeken en kun jij jouw veranderingsproces starten.

Ik integreer de vakgebieden councelling, procesbegeleiding en psychotherapie in mijn werk.

Lodewijk Reijers

Niemand is "perfect", niemand is “normaal”.

Als je van nature geïnteresseerd bent in mensen, kijk je met belangstelling naar wie ze zijn. Niet wat je van ze zou kunnen vinden.

Het is dan ook mooi, dat je op bijzondere, mooie of slechte momenten mee mag lopen met anderen en dat je dan gevraagd wordt om mee te kijken wat er onder hun beleving en verwachtingen van die momenten zit. Wat zijn de onderliggende niet zichtbare drijvende krachten, die op die momenten spelen en waar men zich niet bewust van is?

Gedreven door passie voor mensen en de wereld waarin wij leven en werken, gedreven door passie voor de psychologie van het leven en van het samenwerken, vind ik telkens weer voldoening en ervaar ik het als geweldig om samen met mensen op zoek te gaan naar verdieping en vernieuwing van hun zelfbeeld.

De inzet is dat een ieder een eigen orde in de chaos van het leven kan vinden of een acceptatie van de situatie zoals die is zonder dat er een oordeel van zichzelf of een ander op wordt gezet.

bottom of page